Po zimie, gdzie królowały dość tłuste potrawy, przyszedł czas na wiosnę i o wiele lżejsze posiłki. Świetnym rozwiązaniem w tym przypadku będą zupy — botwinka, jarzynowa czy szczawiowa. Sprawdź przepis na eksperymentalną wiosenną zupę z przepisu Ewy Wachowicz, którą przygotują choćby niedoświadczeni kucharze.
Wiosenna zupa z przepisu Ewy Wachowicz. Główny składnik zaskakuje
top.pl 2 tygodni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Wiosenna zupa z przepisu Ewy Wachowicz. Główny składnik zaskakuje
Powiązane
Sąd wyjątkowy / Zewediach
7 godzin temu
Wielkie żarcie w Biłgoraju
8 godzin temu
Focaccia warzywna: prosty przepis bogaty w warzywa
9 godzin temu
Kiszone skórki arbuza. Przepis na idealną letnią przekąskę
10 godzin temu
Polecane
Cyfrowe bliźniaki i aplikacja pomogą pacjentom
14 godzin temu
Kto nie może jeść świeżych ogórków?
15 godzin temu
Celiakia, choroba niedoceniana i często bagatelizowana
18 godzin temu