Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
ofeminin.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Kittyfly
Zazwyczaj przechowujemy go w kuchennej szafce, ale to błąd, bo w zbyt wysokiej temperaturze traci swoje cenne adekwatności. Wojciech Margowniczy, znany w sieci jako Pszczelarz z Wąchocka mówi, jak należy prawidłowo przechowywać miód.
- Strona główna
- Kobieta
- Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
Powiązane
Tragiczna śmierć 17-latka. Ciągnięto go przez 1,5 kilometra
1 godzina temu
Chciałem zmotywować pasierba, a rozbiłem rodzinę
2 godzin temu
Polecane
Mama dla małej dziewczynki
1 godzina temu
Bunt uczniów po skandalu w szkole. Kurator w ogniu pytań
2 godzin temu
Nie można udawać, iż wszystko jest jak dawniej
2 godzin temu