Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
ofeminin.pl 4 miesięcy temu
Zdjęcie: Kittyfly
Zazwyczaj przechowujemy go w kuchennej szafce, ale to błąd, bo w zbyt wysokiej temperaturze traci swoje cenne adekwatności. Wojciech Margowniczy, znany w sieci jako Pszczelarz z Wąchocka mówi, jak należy prawidłowo przechowywać miód.
- Strona główna
- Kobieta
- Większość z nas przechowuje miód w kuchennej szafce. "To błąd" – mówi pszczelarz
Powiązane
Wyniki 133 oraz 134
11 godzin temu
16 uroczych historii, które ogrzeją twoje serce
11 godzin temu
13 historii o cichej dobroci, która trafiła prosto w serce
12 godzin temu
Polecane
Nie żyje 11-latka. Prezydent Jeleniej Góry zabrał głos
8 godzin temu
Zamach / Rozar
10 godzin temu













