Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: pasztet ze śliwką
Są pasztety i pasztety. Puszkowane produkty z supermarketu nieco ostudziły nasz zapał do tej niezwykłej potrawy. Jednak dobrze przyrządzony domowy pasztet, taki jak ten, rzuca na kolana.
- Strona główna
- Kuchnia
- Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
Powiązane
Odstaw go na godzinę. Mało kto wie, dlaczego to ważne
21 minut temu
Jak ładnie ozdobić kuchnię?
24 minut temu
OK Z czego słynie Francja?
27 minut temu
Polecane
Terapia wisceralna — jak działa i na czym polega?
18 godzin temu
Suplementy diety od Dody pod lupą prokuratury
19 godzin temu