Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: pasztet ze śliwką
Są pasztety i pasztety. Puszkowane produkty z supermarketu nieco ostudziły nasz zapał do tej niezwykłej potrawy. Jednak dobrze przyrządzony domowy pasztet, taki jak ten, rzuca na kolana.
- Strona główna
- Kuchnia
- Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
Powiązane
Noc Świętojańska | 21.06 Rowville
1 godzina temu
Tanie mięso i inne promocje w Netto – co warto kupić?
3 godzin temu
Biłgoraj: Dzień rodziny w DPS [ZDJĘCIA]
4 godzin temu
Roboty dostawcze w Markham już dostarczają jedzenie
5 godzin temu
Po co dywan w kuchni?
5 godzin temu
Polecane
70 proc. Polaków ma podwyższony cholesterol
5 godzin temu
GIS ostrzega przed tym produktem. Wykryto groźną bakterię
16 godzin temu
GIS: Możliwa obecność Salmonelli w musie
17 godzin temu
Problemy trawienne – kiedy warto pomyśleć o diecie?
1 dzień temu
Czy tabletki na cukrzycę szkodzą?
1 dzień temu