Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
smakosze.pl 3 miesięcy temu
Zdjęcie: pasztet ze śliwką
Są pasztety i pasztety. Puszkowane produkty z supermarketu nieco ostudziły nasz zapał do tej niezwykłej potrawy. Jednak dobrze przyrządzony domowy pasztet, taki jak ten, rzuca na kolana.
- Strona główna
- Kuchnia
- Taki pasztet robię co roku na Wielkanoc. Jako pierwszy znika ze stołu
Powiązane
Gdzie echa milczenia wędrują
3 godzin temu
Polecane
AID u osób z cukrzycą typu 2
1 godzina temu
Sinice powodem zamknięcia kąpielisk
2 godzin temu
Koniec fikcji – w Irlandii obowiązują nowe przepisy
4 godzin temu
Kancerogenne zaburzenia rytmu dobowego?
4 godzin temu
Wszystkie serie leku wstrzymane w obrocie
4 godzin temu