A zatem sos cheddar – wszystko jedno, czy angielski, czy irlandzki, ważne, iż cheddar. Ser należy rozpuścić, dodać odrobinę mąki i wzbogacić całość musztardą: może to być najostrzejsza na świecie angielska, może być ta zwykła z Dijon, a najlepiej ta z granulkami gorczycy. Na koniec jeszcze szczypta soli i pieprzu i sos nabiera pełni smaku. Doskonały nie tylko do mięs, ale i do… frytek.
Tak przygotujesz sos cheddar, matelote i Cezara w domowej kuchni
angora24.pl 2 dni temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Tak przygotujesz sos cheddar, matelote i Cezara w domowej kuchni
Powiązane
W rytmie słońca i pór roku
39 minut temu
Skontrolowano popularną sieć sklepów. Oto wyniki
1 godzina temu
🔸 Jak czytać etykiety produktów spożywczych?
1 godzina temu
Pizza, pasta, tiramisu. Włosi świętują po decyzji UNESCO
1 godzina temu
Polecane
Uczniowie Collegium Gostomianum bronią praw człowieka
58 minut temu
Spirulina – naturalne wsparcie dla zdrowia i urody
3 godzin temu
Tajemnica śmierci Pauliny Antczak. Ujawniamy nową opinię
4 godzin temu















