Tak przygotuj smalec. W lodówce będzie stać tygodniami
pysznosci.pl 10 godzin temu
Zdjęcie: Chleb ze smalcem, Źródło zdjęć: © archiwum prywatne
W polskiej kuchni smalec odgrywał istotną rolę. Dziś zszedł z podium najpopularniejszego tłuszczu do smażenia, ale wciąż ma swoich wiernych fanów. Warto zadbać o to, by w lodówce przetrwał długi czas.
- Strona główna
- Kuchnia
- Tak przygotuj smalec. W lodówce będzie stać tygodniami
Powiązane
Znana jest przyczyna masowego zatrucia w Mierzynie
1 godzina temu
Polecane
Cukrzyca — pierwsza niezakaźna epidemia na świecie
1 godzina temu
Groźne zatrucia dzieci. Resort zapowiada zmiany
2 godzin temu
Z cukrzycą można się zaprzyjaźnić
5 godzin temu