Pyszna, błyskawiczna kolacja na ciepło, którą będziecie powtarzać zawsze w okresie na świeże figi. Gorący, roztopiony ser camembert, soczyste figi i chrupiące pistacje. Wszystko razem zapiekane z kromkami bagietki lub ciabatty. Piekąc wszystko jednocześnie, dodatkowo oszczędzamy czas na szykowanie oddzielnie grzanek. To nimi nabieramy roztopiony ser i gorące figi. Całość doprawiłam rozmarynem (ale może być też tymianek), skropiłam miodem i odrobiną oliwy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ser camembert zapiekany z figami
Powiązane
Wypróbuj szybkie ciasto z kiwi. Smak kładzie na łopatki
56 minut temu
Z czym otworzyć sklep na wsi?
2 godzin temu
Polecane
Jajka to klucz do odchudzania? Oto ile powinno się ich jeść
1 godzina temu
Program “Profilaktyka 40 Plus” przedłużony do kwietnia
6 godzin temu
Zatrucie czadem w piekarni. Są poszkodowani
16 godzin temu