Sarnina, trufle i szef kuchni z telewizji. Weekend wrażeń w Przy Skwerku

tkn24.pl 2 godzin temu

Restauracja „Przy Skwerku” (Końskie, ul. Piłsudskiego 16) już w ten weekend (12-13 października) zaprasza na moc wrażeń smakowych, które zaserwuje uczestnik 1 edycji programu Top Chef Polska szef Marcin Piotrowski. W „Przy Skwerku” królować będą smaki lasu – między innymi sarnina, trufle, borowiki i dziczyzna. Całe okolicznościowe menu znajdziecie poniżej. Możecie już dokonywać rezerwacji stolików na Facebooku (TUTAJ) lub pod numerem telefonu 798 922 018.

Marcin Piotrowski to znany na warszawskiej scenie kulinarnej szef kuchni. Uczestnik 1 edycji Top Chef Polska. Specjalizuje się między innymi w private diningu i spektakularnych wydarzeniach gastronomicznych. Jest laureatem licznych nagród na światowych konkursach. Znamy go również z mediów – prowadzi programy telewizyjne i audycje radiowe. Teraz podbija kuchnie na całym świecie, a w najbliższy weekend będzie gościł w Restauracji „Przy Skwerku” w Końskich.

Z tej okazji będzie można spróbować dań ze specjalnie przygotowanego menu:

Pewne jest, iż królować będą smaki lasu! W menu znajdujemy bowiem pozycje z sarniną, dziczyzną oraz grzybami. To będzie prawdziwa uczta dla podniebienia. W trakcie weekendu oczywiście dostępne będzie także standardowe menu restauracji. Zachęcamy do rezerwacji stolików: tel. 798 922 018.

artykuł sponsorowany

Idź do oryginalnego materiału