Rozpoznajesz tego aniołka? Dziś jest gwiazdą kulinarną uwielbianą przez wielu Polaków

pysznosci.pl 1 rok temu
Zdjęcie: Magda Gessler (instagram)


Magda Gessler w programie „Kuchenne Rewolucje” ustawia wszystkich po kątach. Kiedy była dzieckiem, wyglądała jak aniołek i nic nie wskazywało, iż będzie taką surową restauratorką.

Uwielbia ją wielu Polaków. Od lat jej twarz kojarzy się z programami kulinarnymi i dobrym jedzeniem. Pomogła wielu restauracjom stanąć na nogi. Ma też interesujący charakter i ogromną charyzmę. Jak mówiła Solejukowa z „Rancza”: „to ta z loczkami, co tak wszystkim rzuca i rozstawia po kątach”.

Magda Gessler w dzieciństwie wyglądała jak mały aniołek

Restauratorka dzieli się historiami ze swojego życia i często publikuje różne zdjęcia. Mieliśmy okazję zobaczyć, jakie potrawy gotuje, gdzie lubi przebywać i jak wygląda jej typowy dzień. Chętnie chwali się też swoimi wnukami. Bycie babcią było jej największym marzeniem. A jak wyglądała jako dziecko?

Magda Gessler (instagram)

Nie musimy się nad tym zastanawiać, bo słynna restauratorka opublikowała kilka zdjęć z czasów swojego dzieciństwa. Pokazała fotkę z pierwszego paszportu, którą podpisała:

„Nadal jestem młoda… :))))”.

Nie jest ważne, ile się ma lat, ważne jest to, na ile się czuje – mówi pewne porzekadło. Od razu można zauważyć, iż jedna rzecz nie zmieniła się z biegiem lat. Magda Gessler od zawsze była posiadaczką bujnych loków, które od razu zwracają uwagę.

„W stroju Hiszpanki”

Restauratorka pokazała także swoją fotografię z nieco późniejszego okresu. Pozowała na nim w stroju hiszpańskiej dziewczyny. W oczy rzucają się przede wszystkim loki oraz wyraziste spojrzenie. Pani Gessler chciała także zobaczyć, jak jej fani wyglądali jako dzieci.

„Przeglądam stare zdjęcia i co widzę? Pokażcie wasze zdjęcia z dzieciństwa” – napisała w poście.

Komentujący pod niebiosa wychwalali urodę restauratorki. Niektórzy uznali nawet, iż „kiedyś kobiety były piękniejsze”. Kto by pomyślał, iż z tak spokojnie wyglądającej dziewczynki wyrośnie surowa prowadząca „Kuchennych Rewolucji”, która często wywołuje strach we właścicielach restauracji.

Wyświetl ten post na Instagramie

Idź do oryginalnego materiału