Rodzina wciąż prosi o ten sernik z rosą. Smakuje lepiej niż z cukierni
smakosze.pl 1 tydzień temu
Zdjęcie: sernik z rosą
Jeśli Wielkanoc, to wiosna, jeżeli wiosna – to świeża trawa, a jeżeli trawa – to rosa. Dlatego na święta pieczemy ten niezwykły sernik. Na półkruchym spodzie i pokryty pianą bezową z charakterystycznymi kropelkami, nie ma sobie równych.
- Strona główna
- Kuchnia
- Rodzina wciąż prosi o ten sernik z rosą. Smakuje lepiej niż z cukierni
Powiązane
Święcone echo / Zewediach
3 godzin temu
Ewa Wachowicz spisała ostatnią wolę. Miała istotny powód
5 godzin temu
Spotkanie wielkanocne w Prokopowie [ZDJĘCIA]
6 godzin temu
Polecane
Jaki chleb dla starszych ludzi?
1 godzina temu
Ile można zjeść jajek na Wielkanoc? Dietetyk ostrzega
8 godzin temu
Co zrobić z igłami po insulinie?
17 godzin temu