Rodzina wciąż prosi o ten sernik z rosą. Smakuje lepiej niż z cukierni
smakosze.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: sernik z rosą
Jeśli Wielkanoc, to wiosna, jeżeli wiosna – to świeża trawa, a jeżeli trawa – to rosa. Dlatego na święta pieczemy ten niezwykły sernik. Na półkruchym spodzie i pokryty pianą bezową z charakterystycznymi kropelkami, nie ma sobie równych.
- Strona główna
- Kuchnia
- Rodzina wciąż prosi o ten sernik z rosą. Smakuje lepiej niż z cukierni
Powiązane
Świnoujście na talerzu Roberta Makłowicza
2 godzin temu
Kuchnia mobilna dla Cienina Kościelnego
2 godzin temu
Azjaci jedli go już w VI wieku. Dania z makaronem konjac
3 godzin temu
Polecane
Sprawdź słuch, wzrok i ciśnienie. Biała Sobota w Kaliszu
9 godzin temu
Moje Zdrowie – pierwsze podsumowanie programu
1 dzień temu