Robisz kopytka? Zrezygnuj z jednego składnika. Wyjdą idealne
kobieta.onet.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: Najgorszy błąd przy przyrządzaniu kopytek. Wyjdą twarde i niesmaczne
Kopytka od lat są jednym z kulinarnych symboli polskich domów. Jednak dodanie jednego, popularnego składnika, może zepsuć ich smak. Przedstawiamy przepis na kopytka idealne bez jajek.
- Strona główna
- Kuchnia
- Robisz kopytka? Zrezygnuj z jednego składnika. Wyjdą idealne
Powiązane
Nadchodzi apokalipsa cenowa w sklepach
1 godzina temu
Uwaga na skład. Napakowana cukrem i tłuszczem
1 godzina temu
Jak przechowywać pomidory? Nagminnie popełniamy ten błąd
2 godzin temu
Polecane
Cukrzycę da się wycofać? Jak? Bracia Rodzeń
2 godzin temu
Mysz w pieczywie
5 godzin temu
Beta-glukany z owsa – przełom w leczeniu chorób jelit?
11 godzin temu