Przepis na te przetwory mam od cioci ze Śląska. Modra kapusta z tym dodatkiem nie ma sobie równych
smakosze.pl 1 dzień temu
Zdjęcie: modra kapusta
Modra kapusta to danie z czerwonej odmiany tego warzywa, charakterystyczne dla kuchni śląskiej. Jak przystało na tradycyjną potrawę, ma ono wiele wydań. W tym prezentuje się niezwykle apetycznie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przepis na te przetwory mam od cioci ze Śląska. Modra kapusta z tym dodatkiem nie ma sobie równych
Powiązane
Najsmaczniejsze targi w Polsce po raz kolejny w Poznaniu!!!
1 godzina temu
Stepnica też pomaga powodzianom z południa Polski
1 godzina temu
Pierwsze dary dla powodzian wyruszyły do celu
1 godzina temu
Polecane
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
20 godzin temu
Wieruszów: rozmawiali o cukrzycy
23 godzin temu
SIBO – gdy wewnętrzny odkurzacz zawodzi
1 dzień temu
Webinar „Probiotykoterapia: fakty i mity”
1 dzień temu
Nowy lek na NZJ stosowany na Wyspach
1 dzień temu
Kwartalnik nr 3/2024 (66)
1 dzień temu