Przenigdy nie smaż na nim ryby. Straci wszystkie adekwatności zdrowotne
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: smażenie ryby
Ryby i oleje roślinne to dwa zalecane przez dietetyków źródła dobrych kwasów tłuszczowych. Okazuje się jednak, iż niektóre połączenia obu tych produktów nie są korzystne dla naszego zdrowia. Unikać należy zwłaszcza smażenia na jednym z olejów.
- Strona główna
- Kuchnia
- Przenigdy nie smaż na nim ryby. Straci wszystkie adekwatności zdrowotne
Powiązane
Polecane
Kiedy gastroskopia nie jest potrzebna? ►
5 godzin temu
Jak poradzić sobie ze świąteczną zgagą?
5 godzin temu
Zdrowe kości i stawy - co należy jeść i suplementować?
7 godzin temu
Bezkompromisowa insulinoterapia ►
10 godzin temu