Prawie każdy Polak źle otwiera puszki. Dlatego marnują tak dużo jedzenia
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: otwieranie puszki
Czy czynność tak banalna jak otwieranie konserw może zmienić świat? Może nie na wielką skalę, ale w pewnym, malutkim stopniu. Może przecież przyczynić się do zmniejszenia marnowania żywności, a to wielkie wyzwanie.
- Strona główna
- Kuchnia
- Prawie każdy Polak źle otwiera puszki. Dlatego marnują tak dużo jedzenia
Powiązane
Polecane
Znana marka suplementów diety już dostępna w Polsce
6 godzin temu
Udział III Kongresie PTLO możliwy już tylko online
6 godzin temu
Co jeść na diecie o niskim indeksie glikemicznym?
9 godzin temu
Szkolenia dla chełmskiej oświaty nt. cukrzycy - Witamina.FM
11 godzin temu