Niebywałe co Gessler wrzuca do rosołu. Smaczniej i zdrowiej się nie da
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: rosół
Jeśli marzy ci się, klarowny i wyborny rosół, to skorzystaj z patentu Magdy Gessler. Znana restauratorka do tej lubianej zupy dodaje przyprawę, którą masz w swojej kuchni. Rosół wychodzi znakomity, aromatyczny i niezwykle zdrowy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Niebywałe co Gessler wrzuca do rosołu. Smaczniej i zdrowiej się nie da
Powiązane
Starbex uruchamia catering dietetyczny
44 minut temu
Bułki pszenno-żytnie na poolishu
1 godzina temu
Schabowy czy drożdżówka? Zgadnij, co ma więcej kalorii
2 godzin temu
Polecane
Firmowy lunch grozy. Kilkadziesiąt ofiar zapiekanki
5 godzin temu