Nie wszystkie węglowodany są „złe”
wgospodarce.pl 7 godzin temu
Zdjęcie: Ryż, makaron, ziemniaki - popularne źródła węglowodanów w diecie / autor: Pixabay
W ramach codziennego żywienia warto uwzględniać produkty będące źródłem węglowodanów złożonych, dostarczających istotnych mikroskładników
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie wszystkie węglowodany są „złe”
Powiązane
Zajęcia wakacyjne w tymbarskiej bibliotece
3 godzin temu
Adepci jujutsu – szkoleni w systemie modern combat
4 godzin temu
Zbigniew Ziobro: Walka z nowotworem
4 godzin temu
Miejsce na Kujawach, wspomnienia z dzieciństwa..........
5 godzin temu
Polecane
Jak zmniejszyć ryzyko chorób? najważniejsze są nawyki
10 godzin temu
Sinice atakują. Zamknięte kąpieliska nad Bałtykiem
11 godzin temu