Nie marnuj – wykorzystaj! W Lesznie uczyli, jak dać jedzeniu drugie życie
radiopoznan.fm 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Fot. Bartłomiej Klupś
Około 5 milionów ton żywności w całym kraju, z czego pół miliona w samej Wielkopolsce. Tyle co roku marnujemy żywności. W Lesznie zorganizowano dziś Wojewódzki Dzień Zapobiegania Marnowaniu Żywności
- Strona główna
- Kuchnia
- Nie marnuj – wykorzystaj! W Lesznie uczyli, jak dać jedzeniu drugie życie
Powiązane
Chiny wiercą w Himalajach. "Przepis na kataklizm"
1 godzina temu
Tatar ze śledzia z suszonymi pomidorami
1 godzina temu
Dobra decyzja
7 godzin temu
Polecane
Popularne leki na mają „cichy” skutek uboczny?
13 godzin temu
Nie jedz tych jajek. Wydano pilne ostrzeżenie
18 godzin temu











