Są chrupiące, słodkie i nadają się do podania choćby najbardziej zatwardziałym fanom „zwykłej mąki”. Gofry uwielbiam! Żeby nie nabawić się wyrzutów sumienia, kombinuję i staram się wymyślać nieco zdrowsze warianty od tradycyjnych gofrów z całkiem sporą ilością masła, cukru i mąki pszennej (ale od święta jemy i takie!). Kiedy Nela była mała, najczęściej piekłam gofry […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsze gofry bezglutenowe ever!
Powiązane
Skąd się wzięli Francuzi?
1 godzina temu
Czechy usuwają skutki powodzi
3 godzin temu
Polecane
Jedz do woli. Zmniejsza ryzyko raka jelita
4 godzin temu
Czy kefir zakwasza organizm?
12 godzin temu
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
14 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu