Są chrupiące, słodkie i nadają się do podania choćby najbardziej zatwardziałym fanom „zwykłej mąki”. Gofry uwielbiam! Żeby nie nabawić się wyrzutów sumienia, kombinuję i staram się wymyślać nieco zdrowsze warianty od tradycyjnych gofrów z całkiem sporą ilością masła, cukru i mąki pszennej (ale od święta jemy i takie!). Kiedy Nela była mała, najczęściej piekłam gofry […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsze gofry bezglutenowe ever!
Powiązane
Atrakcje, koncerty i degustacje podczas targów w Zatorze
26 minut temu
O antykwariacie nie na końcu, ale na czubku świata
45 minut temu
Psie lody coraz popularniejsze. Co się w nich znajduje?
57 minut temu
Polecane
Stworzyli przełomowy sensor. Koniec zatruć metanolem?
22 godzin temu
Zioła a cukrzyca
23 godzin temu