Są chrupiące, słodkie i nadają się do podania choćby najbardziej zatwardziałym fanom „zwykłej mąki”. Gofry uwielbiam! Żeby nie nabawić się wyrzutów sumienia, kombinuję i staram się wymyślać nieco zdrowsze warianty od tradycyjnych gofrów z całkiem sporą ilością masła, cukru i mąki pszennej (ale od święta jemy i takie!). Kiedy Nela była mała, najczęściej piekłam gofry […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsze gofry bezglutenowe ever!
Powiązane
Pełen humoru wieczór damsko – męski
12 godzin temu
Królowała w PRL-u. Dziś nikt nie kojarzy choćby nazwy
12 godzin temu
Polecane
Jak zastąpić żółtko w majonezie?
6 godzin temu
Rusza program pomocy dla dzieci z traumą szkolną
18 godzin temu
Śmiertelne zatrucie czadem w Bytomiu. To dziesiąta ofiara
19 godzin temu
Śmiertelne zatrucie czadem w Bytomiu
21 godzin temu