Są chrupiące, słodkie i nadają się do podania choćby najbardziej zatwardziałym fanom „zwykłej mąki”. Gofry uwielbiam! Żeby nie nabawić się wyrzutów sumienia, kombinuję i staram się wymyślać nieco zdrowsze warianty od tradycyjnych gofrów z całkiem sporą ilością masła, cukru i mąki pszennej (ale od święta jemy i takie!). Kiedy Nela była mała, najczęściej piekłam gofry […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Najlepsze gofry bezglutenowe ever!
Powiązane
Małgorzata Kur: Kuchnia naszych babek
48 minut temu
Ani grecka, ani gyros. Ta sałatka na grilla robi furorę
2 godzin temu
Polecane
Diabetycy z Drzewicy na Wileńszczyźnie i w Ostrej Bramie
7 godzin temu
ZUS: 30 i 40 latkowie najczęściej na L4
1 dzień temu
Kanalizacja przybliży uzyskanie statusu uzdrowiska
1 dzień temu
Ile kosztuje miesięczna kuracja Ozempic?
1 dzień temu