Najgorsze grzyby, jakie można suszyć. Tracą smak i mogą kumulować toksyny
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: suszone grzyby
Kiedy jesień przechodzi w zimę, nasza uwaga ze zbierania grzybów zaczyna odwracać się w kierunku ich konserwowania. Najczęstszy wybór to suszenie. Nie zawsze jednak jest on najlepszy.
- Strona główna
- Kuchnia
- Najgorsze grzyby, jakie można suszyć. Tracą smak i mogą kumulować toksyny
Powiązane
ZGK zachęca do segregacji bioodpadów
1 godzina temu
Niebezpieczne przybory kuchenne. GIS ostrzega
1 godzina temu
Wyrzucasz zatyczkę od oleju? To błąd!
1 godzina temu
Wlej kilka kropel do kawy. Waga od razu pójdzie w dół
1 godzina temu
Polecane
Leki na otyłość tylko pod nadzorem lekarza
4 godzin temu
Deratyzacja na terenie miasta
6 godzin temu