[ogłoszenie płatne] Restauracja „Przy Skwerku” w Końskich znów zaprasza na kulinarny weekend pełen smaku i aromatu! Po ubiegłorocznym sukcesie, do kuchni powraca znany z telewizji szef Marcin Piotrowski, który przygotował zupełnie nowe menu inspirowane dziczyzną, smakami lasu i sezonowymi produktami. Spróbuj czegoś nowego już w weekend 15-16 listopada, a już od dziś do 11 listopada w restauracji króluje gęsina.

W dniach 15–16 listopada na gości czeka prawdziwa uczta smaków:
-
Barszcz czerwony z pierożkami z dziczyzną
-
Risotto grzybowe z sarniną
-
Placek ziemniaczany z gulaszem z sarniny i zestawem surówek
-
Sarnina w sosie jagodowym z pampuchem i rydzami
-
Mus kasztanowy z paloną bezą korzenną
To propozycje, które idealnie wpisują się w jesienny klimat – aromatyczne, rozgrzewające i wyjątkowe w smaku. Warto dodać, iż tydzień wcześniej – 8-11 listopada – w „Przy Skwerku” serwowana będzie gęsina, również w specjalnym, limitowanym menu przygotowanym na tę okazję.
Restauracja Przy Skwerku
ul. Piłsudskiego 16, Końskie
Rezerwacje: 798 922 018
Nie przegap okazji, by spróbować wyjątkowych dań od szefa Marcina Piotrowskiego – liczba miejsc ograniczona!
ogłoszenie płatne












