Magda Gessler podpowiada sprawdzone triki. Poznaj 18 kulinarnych patentów z „Kuchennych rewolucji”, które uratują twoje potrawy
W skrócie:
- Ciekawostki kulinarne z „Kuchennych rewolucji”
- Porady kulinarne Magdy Gessler. Polecane triki
- Kuchnia Magdy Gessler
Ciekawostki kulinarne z „Kuchennych rewolucji”
„Kuchenne rewolucje” to popularny program telewizyjny, w którym Magda Gessler odwiedza upadające albo borykające się z różnymi problemami lokale gastronomiczne i pomaga stanąć im na nogi. Od 2010 roku restauratorka przeprowadziła już ponad 300 metamorfoz w restauracjach w całej Polsce.
W każdym odcinku Magda Gessler dzieli się poradami i trikami kulinarnymi. Zebraliśmy dla Was w galerii jej 18 porad.
Zobacz w galerii, porady kulinarne Magdy Gessler.
Ciekawostki kulinarne z „Kuchennych rewolucji”
„Kuchenne rewolucje” to popularny program telewizyjny, w którym Magda Gessler odwiedza upadające albo borykające się z różnymi problemami lokale gastronomiczne i pomaga stanąć im na nogi. Od 2010 roku restauratorka przeprowadziła już ponad 300 metamorfoz w restauracjach w całej Polsce.
W każdym odcinku Magda Gessler dzieli się poradami i trikami kulinarnymi. Zebraliśmy dla Was w galerii jej 18 porad.
Zobacz w galerii, porady kulinarne Magdy Gessler.
Najciekawsze restauracje w Polsce po „Kuchennych Rewolucjach”
„Kuchenne Rewolucje”, które możemy oglądać w telewizji od 2010 roku, to prawdziwy fenomen. Nowy sezon już 3 marca 2022 roku o 21.35. Cały czas rośnie liczba restauracji w Polsce, które pomyślnie…
Porady kulinarne Magdy Gessler. Polecane triki
Magda Gessler w swoim programie często podpowiada niezawodne patenty kulinarne, które znacząco wpływają na smak potraw. Zwykle są to bardzo proste rozwiązania, o których nie każdy wie.
Polecane przez nas triki kulinarne tej znanej restauratorki dotyczą przygotowania:
- kotletów mielonych,
- zupy pomidorowej,
- mięsa do gulaszu,
- musu z pstrąga,
- czerwonego barszczu,
- gotowanego kalafiora,
- papryki
- smażonej cebuli,
- bigosu z kiełbasą,
- sosu tatarskiego,
- tatara,
- suszonych ziół,
- soli himalajskiej,
- zupy szczawiowej,
- naleśników,
- duszonego szpinaku,
- puree ziemniaczanego,
- farszu do kołdunów.
Restauracje po „Kuchennych Rewolucjach”. Vlogerka ruszyła śladem Magdy Gessler
Zuzanna Borucka to jedna z najpopularniejszych youtuberek w Polsce. Jej kanał ma ponad milion subskrybentów, a na Instagramie obserwuje ją ponad 750 tysięcy osób. Twórczyni internetowa odwiedziła…
Kuchnia Magdy Gessler
Magda Gessler jest znaną restauratorką i osobowością telewizyjną. Dużą popularność zyskała dzięki programowi TVN „Kuchenne rewolucje”, który prowadzi już od 2010 roku. Jest także jedną z jurorek w polskiej edycji programu „MasterChef”.
Kuchnię Magdy Gessler cechuje bezkompromisowość. Restauratorka w każdym programie udowadnia, iż ceni sobie świeże, lokalne produkty. Są to dobrej jakości mięsa, jajka, warzywa, owoce i zioła, w miarę możliwości pochodzące od regionalnych dostawców. Natomiast w kuchni stawia na czystość i jakość.
Sprawdź: Soczyste kotlety mielone Magdy Gessler. Sprawdzony patent na delikatne mięso. Po prostu pyszne
Zobacz też inne tematy ze Strony Kuchni: