Wino to produkt kruchy, gwałtownie i w niekontrolowany sposób reagujący na otoczenie. Mówi się, iż wino do odpowiedniego dojrzewania potrzebuje piwnicy – ciemnej, chłodnej przestrzeni z wysoką wilgotnością. Nie lubi być niepokojone, nie lubi skoków temperatur, chce być zapomniane. A jeżeli Wam powiem, iż jest wino produkowane dokładnie odwrotnie? Przedstawiam maderę.
- Strona główna
- Kuchnia
- Madera, czyli wino na opak
Powiązane
Polecane
Znany kardiochirurg reklamuje suplementy? To deep fake
11 godzin temu
Specjalistyczne kursy podczas XXI Kongresu PTG
12 godzin temu
Operacja Pangea XVII – podsumowanie
17 godzin temu
Unijny projekt wykrywania cukrzycy typu 1 u dzieci
18 godzin temu
Ten suplement jest zakazany w połączeniu z kawą
18 godzin temu