Łączę jabłka z biszkoptem i bitą śmietaną. To najlepsza szarlotka, jaką w życiu jadłam
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: szarlotka alpejska
Jeśli nie potrafisz odmówić sobie kawałka szarlotki, to poznaj ten przepis. Gwarantuje on pyszny smak, któremu nikt się nie oprze. Szarlotka alpejska to prawdziwe niebo w gębie. Warto się o tym przekonać.
- Strona główna
- Kuchnia
- Łączę jabłka z biszkoptem i bitą śmietaną. To najlepsza szarlotka, jaką w życiu jadłam
Powiązane
Jakie warstwy w skrzyni na warzywa?
31 minut temu
Miasto szuka wystawców na Jarmark Bożonarodzeniowy
1 godzina temu
Polecane
Salmonella w popularnym żółtym serze
1 godzina temu
Ten rodzaj nabiału może szkodzić – dietetyk przestrzega
2 godzin temu
„Ryzyko zatrucia”. Komunikat GIS ws. popularnego produktu
11 godzin temu
Sprawdź, czy nie masz tego sera w lodówce! GIS ostrzega
12 godzin temu
Salmonella w żółtym serze. Ostrzeżenie
13 godzin temu
Salmonella w serze żółtym w plastrach
13 godzin temu