Kroję jabłka i zawijam je w ciasto francuskie. Ten deser powinien dostać medal
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: deser
Jabłka i ciasto francuskie to połączenie doskonałe. Z tych dwóch produktów powstaje wyśmienity deser. Cieszy oko i błyskawicznie znika z talerzy. Zrobisz go z przepisu łatwego i szybkiego.
- Strona główna
- Kuchnia
- Kroję jabłka i zawijam je w ciasto francuskie. Ten deser powinien dostać medal
Powiązane
Skąd się wzięli Francuzi?
2 godzin temu
Czechy usuwają skutki powodzi
3 godzin temu
Polecane
Jedz do woli. Zmniejsza ryzyko raka jelita
4 godzin temu
Czy kefir zakwasza organizm?
12 godzin temu
CGM zmniejsza liczbę hospitalizacji w cukrzycy typu 2
14 godzin temu
Apel do diabetyków dotkniętych powodzią
1 dzień temu