Jeśli nie macie pomysłu, jak wykorzystać białka pozostałe po przygotowanych pączkach, faworkach, czy kruchym cieście, koniecznie wypróbujcie przepis na kolorową babkę na białkach. Babka nie tylko świetnie wygląda, ale jest pyszna, wilgotna. Oblana czekoladą długo zachowuje świeżość. Ciasto możecie również…
- Strona główna
- Kuchnia
- Kolorowa babka na białkach
Powiązane
Transport darów dojechał do Pilchowic i Wlenia
41 minut temu
Ile można zarobić na sprzedaży kasztanów
53 minut temu
Analizy dla Polski poniżej oczekiwań. Miało być tak pięknie
1 godzina temu
Czy warto wynajmować salę na imprezę poza miastem?
1 godzina temu
Polecane
Amerykańska fundacja chce znaleźć lek na NZJ
1 godzina temu
Są gorsze niż cukier. Przez lata żyliśmy w błędzie
4 godzin temu
Czy ksylitol z kukurydzy jest zdrowy?
21 godzin temu
Co się dzieje po wypiciu octu?
1 dzień temu