Wiosna w rozkwicie, a co za tym idzie, w ruch poszedł grill. Wśród amatorów jedzenia pieczonego na wolnym ogniu nie brak tych, którzy wybierają gotowe dania. Katarzyna Bosacka radzi, by lepiej ich unikać. Zdradziła także tajniki, dzięki którym nasz grill będzie zdrowszy.
Katarzyna Bosacka radzi jak grillować. Nie tylko obróbka ma znaczenie
audycje.zloteprzeboje.tuba.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Katarzyna Bosacka radzi jak grillować. Nie tylko obróbka ma znaczenie
Powiązane
Północ importuje mięso
1 godzina temu
Ta lodziarnia stworzyła prawdziwy hit. Dla psów
2 godzin temu
Polecane
Lek na cukrzycę wstrzymany w obrocie
2 godzin temu
Znamy wyniki sekcji zwłok Czarta, sokoła z elektrociepłowni
15 godzin temu
Sokół z Lublina padł z powodu zatrucia
16 godzin temu
Wrażliwość/oporność na insulinę matki podczas ciąży
16 godzin temu