Kartacze to jedno z najbardziej charakterystycznych dań kuchni kresowej, które na stałe wpisało się w kulinarne tradycje Polski, Litwy, Białorusi i Ukrainy. Są symbolem prostoty, ale także bogactwa smaku. Kartacze to przepyszne kluski ziemniaczane, pełne kalorii, ale i polskiego, swojskiego smaku. Okraszone chrupiącymi skwarkami z […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Kartacze
Powiązane
Ciasto ze śliwkami – Śliwkowe z polewą jogurtową
1 godzina temu
Bataty z grilla. 6 najlepszych przepisów
2 godzin temu
Babciny przepis na zupę owocową. Smak dzieciństwa
2 godzin temu
Polecane
Mikrogranulki na odchudzanie
1 dzień temu
Niej pij tej wody! Pilny alert służb sanitarnych
1 dzień temu
Używki i zły styl życia rujnują zdrowie Polaków
1 dzień temu