Śnieżnobiały kalafior ciemnieje podczas gotowania. Co zatem zrobić, żeby zachował swój jasny kolor? Wystarczy, iż zastosujesz babciny sposób, dosypując do wrzątku jedną łyżeczkę tego kuchennego produktu. Warzywo będzie nie tylko wspaniale smakować, ale również dobrze zaprezentuje się na stole.
Kalafior nigdy więcej nie ściemnieje podczas gotowania. Wystarczy, iż zastosujesz sposób mojej babci
top.pl 1 tydzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Kalafior nigdy więcej nie ściemnieje podczas gotowania. Wystarczy, iż zastosujesz sposób mojej babci
Powiązane
Stokrotka dofinansuje otwarcie sklepu
50 minut temu
Pałac w Sieniawie na nowo powitał gości [foto, video]
1 godzina temu
Polecane
Co pić na przejedzenie? 3 napoje, które wesprą trawienie
9 godzin temu