Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
wgospodarce.pl 3 dni temu
Zdjęcie: Indywidualna percepcja smaków cechuje się znaczną zmiennością oraz różnorodnością / autor: Pixabay
Preferencje żywieniowe są kształtowane przez czynniki ekonomiczne, dostępność produktów i ich symbolikę kulturową
- Strona główna
- Kuchnia
- Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
Powiązane
BIBA w Lasku – Powitanie Lata 2025
1 godzina temu
Zostań wystawcą na Święcie Wina w Mieście Skarbów!
2 godzin temu
Akcja z pozytywnym przekazem
2 godzin temu
Rzymianie kochali fast food. Te przysmaki najbardziej
3 godzin temu
Polecane
Laserowe usuwanie hemoroidów LHP Warszawa
7 godzin temu
Dzień Dziecka z J-elitą w Lublinie
10 godzin temu
XXXIV Pielgrzymka Diabetyków na Jasna Górę, 13.06.2025
10 godzin temu