Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
wgospodarce.pl 6 miesięcy temu
Zdjęcie: Indywidualna percepcja smaków cechuje się znaczną zmiennością oraz różnorodnością / autor: Pixabay
Preferencje żywieniowe są kształtowane przez czynniki ekonomiczne, dostępność produktów i ich symbolikę kulturową
- Strona główna
- Kuchnia
- Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
Powiązane
Odkryj Arabię Saudyjską tej zimy
7 godzin temu
Gmina Tymbark – warsztaty piernikowe w bibliotece
9 godzin temu
Ciecz nienewtonowska u Biedronek
9 godzin temu
Polecane
Chorujesz na cukrzycę? Zobacz jak ją kontrolować
13 godzin temu
Wlaka o życie i sprawność
17 godzin temu
Podejrzenie podtrucia tlenkiem węgla na osiedlu Kolonia
20 godzin temu
Przewóz gotowy na WOŚP
1 dzień temu













