Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
wgospodarce.pl 1 miesiąc temu
Zdjęcie: Indywidualna percepcja smaków cechuje się znaczną zmiennością oraz różnorodnością / autor: Pixabay
Preferencje żywieniowe są kształtowane przez czynniki ekonomiczne, dostępność produktów i ich symbolikę kulturową
- Strona główna
- Kuchnia
- Jednym smakuje, drugim nie – co za tym stoi?
Powiązane
Jak dobrać panele i listwy progowe?
1 godzina temu
Całe ulice w Łodzi bez ciepłej wody. Sprawdź wykaz ulic
1 godzina temu
Pomoc de minimis w WPT. Realne wsparcie dla firm
1 godzina temu
Polecane
Operacja Pangea XVII – podsumowanie
3 godzin temu
Unijny projekt wykrywania cukrzycy typu 1 u dzieci
4 godzin temu
Ten suplement jest zakazany w połączeniu z kawą
5 godzin temu
Nowe formy farmakoterapii otyłości
5 godzin temu
Czy psy mogą jeść wiśnie i czereśnie?
1 dzień temu