Wielu z nas nie wyobraża sobie śniadania bez pieczywa, czy rezygnacji z makaronów. Szczególnie w święta , które coraz bliżej.. w kuchni unosi się zapach domowych wypieków, chleba, ciast i ciasteczek. Dlatego dziś pomówimy o tym, po którą mąka warto sięgać i dlaczego? Po czym poznać dobrej jakości chleb? Jak upiec własny? Na te oraz inne pytania odpowie pani Marcelina Sikorska z domowej piekarni w Zielonej Górze.
Jak rozpoznać dobry chleb?
zachod.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: Jak rozpoznać dobry chleb?
- Strona główna
- Kuchnia
- Jak rozpoznać dobry chleb?
Powiązane
Polecane
Kiedy gastroskopia nie jest potrzebna? ►
5 godzin temu
Jak poradzić sobie ze świąteczną zgagą?
5 godzin temu
Zdrowe kości i stawy - co należy jeść i suplementować?
7 godzin temu
Bezkompromisowa insulinoterapia ►
10 godzin temu