Na kulinarnej mapie kebabów w Krakowie został otwarty nowy punkt. 5 kwietnia swojego kebaba w naszym mieście otworzył Filip Chajzer. Sprawdziliśmy ceny.
W sobotę, 5 kwietnia o godzinie 11:00 oficjalnie został otwarty kebab KREUZBERG Filipa Chajzera. Gastronomiczna buda ustawiona została przed Galerią Krakowską na Placu Nowaka-Jeziorańskiego.
Kebab Filipa Chajzera w Krakowie – cennik
Sprawdziliśmy cennik kebaba u Filipa Chajzera w Krakowie. Czy jest drogo? Oceńcie sami.
Berliner Gemüse Kebap z baraniną:
W skład dania wchodzi: baranina, grillowane warzywa, świeże warzywa, ser turecki, zioła, sosy i chrupiąca bułka – cena 39 zł.
Lawasz Kebap z baraniną:
W skład dania wchodzi: baranina, grillowane warzywa, świeże warzywa, ser turecki, zioła, sosy i chrupiący placek – cena 39zł.
Berliner Gemüse Kebap
z kurczakiem:
W skład dania wchodzi: kurczak, grillowane warzywa, świeże warzywa, ser turecki, zioła, sosy i chrupiąca bułka – cena 39 zł.
Lawasz Kebap z
kurczakiem:
W skład dania wchodzi: kurczak, grillowane warzywa, świeże warzywa, ser turecki, zioła, sosy i chrupiący placek – cena 39zł.
Kebap box:
W skład dania wchodzi: kurczak, grillowane warzywa, świeże warzywa, ser turecki, zioła, sosy – cena 39zł.
Frytki:
Talarki mamy Dorotki – cena 16zł (w tym sos do wyboru)
Sosy do wyboru: ostry, mieszany, łagodny, i mango.
Każde danie dostępne jest w wersji wege.







