- krowie, owcze, kozie, bawole
- Polska, Holandia, Alpy ze Szwajcarią na czele, Włochy, Grecja, Niemcy, Anglia, Hiszpania
WINA:
- kilkunastu polskich winiarzy
- dziesiątki etykiet
- wina czerwone, białe, różowe - wytrawne, półwytrawne i słodkie.
SEROWA GASTRONOMIA:
- makaron prosto z kręgu parmigiano reggiano
- kanapki z raclette
- zestawy greckie z halloumi,
- włoskie smażone provolone
- zupa serowa
- mac & cheese i wiele innych pyszności.
GOŚCIE SPECJALNI: japońskie noże, chutneye, dipy do serów i mięs oraz whiskey z beczek prosto ze Szkocji!
DEGUSTACJE:
- ciekawostki i historie o serze, winie i whiskey!
W sobotę odbędą się trzy prelekcje, każda z degustacją!
POTAŃCÓWKA: w sobotę o godzinie 19:00 zapraszamy na tańce przy muzyce na żywo, które rozkręci lokalne Studio Tańca Akademia Tańca PASO
Sobota, 17 maja: 12:00-22:00
Niedziela, 18