Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza!
Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
Powiązane
Atrakcje, koncerty i degustacje podczas targów w Zatorze
2 godzin temu
Polecane
Omijaj z daleka. Wszystkie części są śmiertelnie trujące
1 godzina temu
Zioła a cukrzyca
1 dzień temu