Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza!
Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
angora24.pl 2 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
Powiązane
Hrubieszów: Oferty pracy za granicą na dzień 21.05.2025
1 godzina temu
Zupa z klopsikami
2 godzin temu
Grillowane kolby kukurydzy z masłem ziołowym
8 godzin temu
Polecane
Salmonella w truskawkach z Biedronki. Ostrzeżenie GIS
1 godzina temu
Salmonella w mrożonych truskawkach. Pilny komunikat GIS
2 godzin temu
Tost z fetą, bobem i szparagami
10 godzin temu
Medycyna Praktyczna.pl – Postulaty chorych na NChZJ
13 godzin temu