Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza!
Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
angora24.pl 4 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
Powiązane
Te produkty niszczą odporność. Polacy kupują na potęgę
4 godzin temu
Polecane
Cholesterol i miażdżyca. Czyżby wszyscy się mylili?
18 godzin temu
Cykl edukacyjny „Wszyscy razem przeciw cukrzycy”
1 dzień temu