Pasty kanapkowe, chociaż najczęściej kojarzą się ze śniadaniem, świetnie sprawdzą się też jako szybka przekąska, lunch bądź podwieczorek. Można je podawać na pieczywie (chlebie, bułkach, obwarzankach) albo serwować z krakersami czy warzywami. W zależności od tego, na co akurat macie ochotę lub… co macie pod ręką. W takiej formie będą doskonałym starterem (na przykład przed głównym daniem) dla odwiedzających Was gości. W moim przypadku to zawsze się sprawdza!
Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
angora24.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Pasty (nie) tylko na śniadanie
Powiązane
Smak Polski w Nowym Jorku
33 minut temu
Piknik nad Skotnickim Jeziorem Marzeń
57 minut temu
Artystyczne śniadanie na trawie w Willi Lentza
1 godzina temu
Rzeszów Świętuje IX Międzynarodowy Dzień Spółdzielczości
2 godzin temu
Piknik rodzinny w Grabach
2 godzin temu
Polecane
Jakie są normy cholesterolu we krwi? Aktualne wytyczne
5 godzin temu
Groźna kawa. Na skróty ale niezdrowa
10 godzin temu
Otyłość to nie tylko problemem z wyglądem
1 dzień temu
Zdrowie wśród zieleni – Biała Sobota już jutro
1 dzień temu