Pstrąg to interesująca ryba. Znana jest z tego, iż naturalnie zamieszkuje przejrzyste, chłodne rzeki i potoki, które nadają jej mięsu subtelny, lekko maślany smak. Potrafi skutecznie dostosować się do różnych środowisk, od górskich strumieni po większe jeziora, co sprawia, iż jego smak może się nieco różnić w zależności od miejsca pochodzenia. W kuchni ceniony jest za swoją wszechstronność i lekkostrawność.
Ewa Wachowicz: Filety z pstrąga z salsą śliwkową
angora24.pl 3 miesięcy temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Ewa Wachowicz: Filety z pstrąga z salsą śliwkową
Powiązane
W Zielonej Górze utworzono kolejne mieszkanie treningowe
30 minut temu
Śliwka czyni cuda
34 minut temu
Czas na rybę!
55 minut temu
Polecane
Chorujesz na cukrzycę? Zobacz jak ją kontrolować
19 godzin temu
Wlaka o życie i sprawność
23 godzin temu















