Kakaowy przysmak w środku ma rozpływającą się w ustach, kremową masę budyniową. Sekretem wypieku są chrupiące drobinki o egzotycznym smaku.
Ekspresowe ciasto czekoladowe bez miksera. Przekładam je kremem budyniowym z chrupiącymi drobinkami
archiwum.przyslijprzepis.pl 2 tygodni temu
Kakaowy przysmak w środku ma rozpływającą się w ustach, kremową masę budyniową. Sekretem wypieku są chrupiące drobinki o egzotycznym smaku.
- Strona główna
- Kuchnia
- Ekspresowe ciasto czekoladowe bez miksera. Przekładam je kremem budyniowym z chrupiącymi drobinkami
Powiązane
Co można zrobić na grillu elektrycznym?
1 godzina temu
Jak pożegnać kogoś kogo się kocha?
2 godzin temu
Polecane
Czy ksylitol z kukurydzy jest zdrowy?
4 godzin temu
Co się dzieje po wypiciu octu?
11 godzin temu
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
1 dzień temu