Smakowity obiad dla tych, którzy cenią sobie smak i jakość na talerzu! W imię zasady "jesteś tym co jesz" dzisiaj postawiłam na rybę (dorsza) oraz małe ziemniaczki ze skórką (która zawiera dużo błonnik). Wszystko zapieczone w piekarniku ze śmietanką i rozmarynem, po wstępnej obróbce na kuchence.
Danie jest choćby dość szybkie do zrobienia, gdyż sama staram się nie spędzać zbyt dużo czasu w kuchni, nie rezygnując przy tym ze zdrowego i pełnowartościowego jedzenia!
Danie można zrobić w jednym, większym naczyniu lub też użyć mniejszych naczyń na pojedyncze porcje. Tym razem zrobiłam właśnie kilka takich mniejszych porcji, gdyż domownicy jedli obiad w różnych porach dnia. Każdy odgrzewał sobie swoją porcję jedzenia, które wyglądało i smakowało lepiej niż z bardzo dobrej restauracji ;)

![Bank zablokował dostęp do Twoich pieniędzy bez ostrzeżenia? To nie awaria systemu. Musisz sprawdzić jedną rzecz [PORADNIK]](https://warszawawpigulce.pl/wp-content/uploads/2025/03/Bank.webp)











