Kapusta kiszona to jedno z najtańszych i zarazem najzdrowszych warzyw. Powstaje w efekcie długotrwałej fermentacji, która jest najstarszą obok solenia i suszenia metodą na przedłużenie czasu przydatności produktów do spożycia. Po przejściu procesu fermentacji zachowuje wszystkie wartości odżywcze, ba…nawet nabywa nowych! O adekwatnościach kapusty kiszonej […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Domowa kapusta kiszona
Powiązane
Dietetycy zachwalają to mięso. Bije na głowę kurczaka
1 godzina temu
Jakie owoce i warzywa warto jeść zimą?
1 godzina temu
Polecane
Masowe zatrucia alkoholem. 19 ofiar w kilka dni
4 godzin temu
11 osób zmarło po spożyciu podrobionego alkoholu
4 godzin temu
Gorzów: 11-letnia dziewczynka zatruła się czadem
6 godzin temu