Kapusta kiszona to jedno z najtańszych i zarazem najzdrowszych warzyw. Powstaje w efekcie długotrwałej fermentacji, która jest najstarszą obok solenia i suszenia metodą na przedłużenie czasu przydatności produktów do spożycia. Po przejściu procesu fermentacji zachowuje wszystkie wartości odżywcze, ba…nawet nabywa nowych! O adekwatnościach kapusty kiszonej […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Domowa kapusta kiszona
Powiązane
Wakacje w Konstantynowie: Na spotkanie z letnią przygodą
4 godzin temu
Nowa jadłodzielnia na Ursynowie
5 godzin temu
Dlaczego warto jeść kurki? Te grzyby są bardzo cenne
6 godzin temu
Polecane
Ozempic chroni mózg przed udarem? Nowe badania
11 godzin temu
Tak gwałtownie załatwisz L4 przez Internet
11 godzin temu
Aptekarze chcą zmiany przepisów
12 godzin temu