Dodawaj nie tylko do wody. Kilka kropli wystarczy, aby ryba nie rozpadła się podczas smażenia
kobieta.interia.pl 3 dni temu
Zdjęcie: Połączenie smażonej ryby z cytryną nie ma sobie równych
Trudno się zajadać cytrynami, ale stanowią one niezastąpiony dodatek do potraw. Ich adekwatności można wykorzystać na wiele sposobów. Oto dowody.
- Strona główna
- Kobieta
- Dodawaj nie tylko do wody. Kilka kropli wystarczy, aby ryba nie rozpadła się podczas smażenia
Powiązane
Sprawdź, jak dobrze znasz Polskę! Połowa punktów to wstyd
1 godzina temu
Polecane
Kierunki jutra w CDV: KREATYWNA PRODUKCJA FILMOWA
42 minut temu
Czy nauczyciel kontraktowy musi robić mianowanie?
1 godzina temu
Jak zmienić kierunek pracy w szlifierce kątowej?
1 godzina temu