Do pomidorowej, do grzybów, do mięsa. Te kluseczki przygotujesz w kilka minut
smakosze.pl 2 godzin temu
Zdjęcie: zupa z kluskami kładzionymi
Kluski kładzione, zwane też lanymi, to najłatwiejszy dodatek do zup i wielu innych potraw, jaki można sobie wymyślić. Proste ciasto przygotowujemy w kilku ruchach, a ugotowane są doskonałą bazą obiadu i nie tylko.
- Strona główna
- Kuchnia
- Do pomidorowej, do grzybów, do mięsa. Te kluseczki przygotujesz w kilka minut
Powiązane
Na Boże Narodzenie wydamy więcej, a kupimy mniej
1 godzina temu
Kisisz kapustę, uważaj na ten popularny błąd
1 godzina temu
Ile kosztuje butla z gazem w Castoramie?
1 godzina temu
Polecane
Naukowcy opracowali inteligentną insulinę
1 dzień temu