Dla Ewy Gawryluk czas się zatrzymał. Unika tych produktów i wygląda o 20 lat młodziej

pysznosci.pl 1 rok temu

Ewa Gawryluk ma 55 lat, jednak wygląda zdecydowanie młodziej. Aktorka promienieje i zachwyca świetną sylwetką. Zdradziła, iż pomogło jej w tym odstawienie tych kilku produktów.

Ewa Gawryluk to znana polska aktorka filmowa, serialowa i teatralna. Znana jest m.in. z ról w takich serialach jak “Na Wspólnej”, “Klan” oraz “Pierwsza miłość”. Zagrała również w obu częściach “Sztosu” i wielu innych produkcjach. Pojawiła się również w serialowym hicie “Pati”.

Szukasz pomysłu na obiad? Wypróbuj przepis na szwedzkie klopsiki w sosie. Smakują lepiej niż w Ikea

Ewa Gawryluk wygląda 20 lat młodziej. Zdradziła, w czym tkwi jej sekret

55-letnia aktorka Ewa Gawryluk wygląda fantastycznie – zdecydowanie na wiele młodszą, niż jest w rzeczywistości. Od lat zazdrościmy jej pięknej sylwetki i zgrabnej figury. Aktorka przyznała, iż to m.in. kwestia genów, a nienaganną sylwetkę odziedziczyła po mamie. Dodała jednak, iż utrzymanie wagi nie jest takie proste i wymaga pewnych wyrzeczeń. Dla Ewy Gawryluk zdrowe i pełnowartościowe odżywianie jest bardzo ważne.

Wyświetl ten post na Instagramie

Całkowicie zrezygnowała ze słodyczy, gdyż jak twierdzi, produkty te utrudniają utrzymanie zgrabnej sylwetki, ale też nie wnoszą nic wartościowego do jej diety. Sekret zgrabnej figury jest więc tak mały, a jednocześnie tak wielki.

Sprawdź również: Agnieszka z „Gogglebox” schudła ok. 40 kg. Przestała jeść 3 produkty i kilogramy leciały jak szalone

Ewa Gawryluk często publikuje zdjęcia w mediach społecznościowych. Na Instagramie śledzi ją ponad 62 tys. osób. Internauci nie szczędzą aktorce pozytywnych komentarzy na temat jej wyglądu.

Wyświetl ten post na Instagramie

Dlaczego słodycze są niezdrowe? Prowadzą do wielu chorób

Słodycze są uwielbiane zarówno przez dzieci, jak i przez dorosłych. Niestety, większość z nich ma negatywny wpływ na nasze zdrowie. Spożywanie ich w nadmiernych ilościach prowadzi do nadwagi i otyłości. Często jest również przyczyną rozwoju cukrzycy typu II. Cukry, które znajdują się w słodyczach, wpływają negatywnie również na zęby. Resztki słodyczy przylepiające się do zębów stanowią pożywkę dla bakterii, które produkują kwas mlekowy, niszczący szkliwo nazębne.

Dietetycy najczęściej dopuszczają w diecie czekoladę, która zawiera spore ilości potasu i magnezu. Warto zjeść ją od czasu do czasu, jeżeli pijemy duże ilości kawy, która wypłukuje te składniki.

Idź do oryginalnego materiału