Czy produkty „wysokobiałkowe” są zdrowsze?
wgospodarce.pl 5 miesięcy temu
Zdjęcie: a rynku dostępne są między innymi jogurty, batony oraz napoje mleczne określane jako „wysokoproteinowe” / autor: Pixabay
Żywność wysokobiałkowa może stanowić uzupełnienie diety, jednak nie powinna zastępować tradycyjnych źródeł białka w codziennym jadłospisie
- Strona główna
- Kuchnia
- Czy produkty „wysokobiałkowe” są zdrowsze?
Powiązane
Spotkaliśmy się, ale się nie zrozumieliśmy
2 godzin temu
Przepraszam za to, jak się wszystko potoczyło.
2 godzin temu
Proszę sobie poradzić samemu
3 godzin temu
Polecane
Marek Migalski: Mam raka jelita grubego
6 godzin temu
Dramat w hotelu. Matka i dzieci nie żyją, budynek zamknięty
12 godzin temu















