W klasycznych przepisach kuchni francuskiej znajdziemy radę, aby dorsza przed przygotowaniem co najmniej przez godzinę marynować w soli, pieprzu i w… cukrze. A potem – bach – na patelnię. Inny przepis to dorsz ze szparagami albo ze smażonymi kalmarami.
Boulogne-sur-Mer. Największy port rybacki Francji i raj dla miłośników dorsza
angora24.pl 1 dzień temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Boulogne-sur-Mer. Największy port rybacki Francji i raj dla miłośników dorsza
Powiązane
Ola, czy to twoje zbędne kilogramy?
4 godzin temu
Mocna konkurencja dla sernika. Upiecz na święta
5 godzin temu
Nie będę już żyć cudzym życiem
5 godzin temu
ON BĘDZIE ŻYŁ Z NAMI…
5 godzin temu
Polecane
Czy suplementy na wątrobę pozwalają schudnąć?
7 godzin temu
Suplementy, czyli jak na co dzień wspierać siebie
1 dzień temu


![Dzień Kultur Europejskich w Starym Ogólniaku. Młodzież zaprezentowała różne kraje [zdjęcia]](https://tkn24.pl/wp-content/uploads/2025/11/Dzien-Kultur-Europejskich-w-Starym-Ogolniaku.-Mlodziez-zaprezentowala-rozne-kraje-11.jpg)










