Boczniaki panieruję i smażę. Smakują jak skrzydełka z KFC
pysznosci.pl 2 miesięcy temu
Zdjęcie: Marynata do boczniaków, Źródło zdjęć: © Pyszności
Boczniaki w chrupiącej panierce znikają z talerzy w mgnieniu oka. Aż ciężko uwierzyć, iż pod złocistą skorupką ukryły się grzyby. Idealnie komponują się z różnymi sosami i dipami.
- Strona główna
- Kuchnia
- Boczniaki panieruję i smażę. Smakują jak skrzydełka z KFC
Powiązane
Ile będzie kosztował karp na święta? Ekspert zabrał głos
1 godzina temu
Sernik jesienny siostry Anastazji. Smak nie do podrobienia
1 godzina temu
Czy na Cyprze są schrony?
1 godzina temu
Polecane
Grzybów nie brakuje. Nie zapominajmy o ostrożności!
1 dzień temu
O jakiej porze dnia najlepiej brać probiotyk?
1 dzień temu