Bieszczadzkie placki skradły moje serce. Fuczki mógłbym jeść codziennie
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: fuczki
Podczas, gdy na Sądecczyźnie je się proziaki, Bieszczady mają swój sposób na placki. Fuczki to zdrowa i niezwykle interesująca w smaku przekąska. Myli się, kto sądzi, iż to po prostu kolejne placki.
- Strona główna
- Kuchnia
- Bieszczadzkie placki skradły moje serce. Fuczki mógłbym jeść codziennie
Powiązane
Co można zrobić na grillu elektrycznym?
1 godzina temu
Jak pożegnać kogoś kogo się kocha?
2 godzin temu
Polecane
Czy ksylitol z kukurydzy jest zdrowy?
4 godzin temu
Co się dzieje po wypiciu octu?
11 godzin temu
Czy małe dzieci powinny przyjmować leki na otyłość?
1 dzień temu