Robi się go w mgnieniu oka, a smakuje… Poezja! Tego się nie da opisać. Musicie go zrobić i spróbować. W te święta postawiliśmy na takie rozwiązanie: przyrządzamy potrawy z tego, co mamy w szafkach i w lodówce. Nie przesadzamy, nie idziemy do sklepu tylko po to, żeby kupić żelatynę czy majonez, którego swoją drogą żadne […]
- Strona główna
- Kuchnia
- Bezglutenowy mazurek z karmelem
Powiązane
Kanał / Legion
1 godzina temu
Gdzie nie będzie prądu w Krakowie? [LOKALIZACJE]
5 godzin temu
Smaki dawnych lat – cz. 5 Knedle ze śliwkami
5 godzin temu
Milcząco sprzedałam dom, w którym żyliśmy
5 godzin temu
Woli ryż z warzywami niż schabowe z ziemniakami
6 godzin temu
Waży tyle, co mały słoń. Olbrzymia dynia podbiła wystawę
6 godzin temu
Polecane
Kongres EASD w Wiedniu, 15-19 września 2025 r.
11 godzin temu