Fenomenalna Beza Pavlova, która zawsze wychodzi. Idealnie chrupiąca beza z zewnątrz, a w środku rozpływającą się w ustach pianka. Całość dopełnia bita śmietana i owoce, które możemy dowolnie wymieniać w zależności od sezonu i ulubionych smaków. Deser idealny na letnie…
Beza Pavlova – przepis, który zawsze się udaje
marta-gotuje.pl 2 lat temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Beza Pavlova – przepis, który zawsze się udaje
Powiązane
Ostatnie decyzje dzielnic ws. nocnej prohibicji w Warszawie
1 godzina temu
Kraków ma nowe miejsce do wspólnej zabawy i rywalizacji
1 godzina temu
Arbuz – jak wykorzystać go w kuchni?
1 godzina temu
Polecane
Wyzwania przy leczeniu analogami GLP-1
6 godzin temu
Członkowie z Drzewicy w Jurgowie i na Słowacji
8 godzin temu