Profesor Grażyna Budryn, z wydziału nauk ścisłych i technologicznych Politechniki Łódzkiej, została uhonorowana prestiżową nagrodą za swoje wybitne badania naukowe. Nagroda przyznawana przez Europejski Ośrodek Rozwoju Gospodarki jest przeznaczona dla wybitnych naukowców, którzy przyczyniają się do innowacyjności i rozwoju gospodarczego. Przez wiele lat Profesor Budryn koncentrowała swoje badania na dziedzinie żywności i jej wpływie na […]
Badania naukowe Profesora Grażyny Budryn z Politechniki Łódzkiej wyróżnione prestiżową nagrodą
informacja-lokalna.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Badania naukowe Profesora Grażyny Budryn z Politechniki Łódzkiej wyróżnione prestiżową nagrodą
Powiązane
Powstanie kolejny McDonald’s. Lokalizacja zaskakuje
1 godzina temu
Smacznie i zdrowo, czyli kupuj na Rynku „Prosto od rolnika”
1 godzina temu
Polecane
11 nietypowych oznak, iż możesz mieć nietolerancję glutenu
15 godzin temu
Leki na cukrzycę znalezione w markecie
18 godzin temu