Profesor Grażyna Budryn, z wydziału nauk ścisłych i technologicznych Politechniki Łódzkiej, została uhonorowana prestiżową nagrodą za swoje wybitne badania naukowe. Nagroda przyznawana przez Europejski Ośrodek Rozwoju Gospodarki jest przeznaczona dla wybitnych naukowców, którzy przyczyniają się do innowacyjności i rozwoju gospodarczego. Przez wiele lat Profesor Budryn koncentrowała swoje badania na dziedzinie żywności i jej wpływie na […]
Badania naukowe Profesora Grażyny Budryn z Politechniki Łódzkiej wyróżnione prestiżową nagrodą
informacja-lokalna.pl 1 rok temu
- Strona główna
- Kuchnia
- Badania naukowe Profesora Grażyny Budryn z Politechniki Łódzkiej wyróżnione prestiżową nagrodą
Powiązane
Jak zrobić rabatę warzywna?
5 godzin temu
Polecane
Szamotuły przyładem - ministerstwo rozszerza pilotaż
6 godzin temu
Jak rozpoznać, iż kot ma problemy z trawieniem?
8 godzin temu
Ozempic i Wegovy – ważne rozróżnienie wskazań klinicznych
10 godzin temu