Babcia zawsze w sobotę robiła zupę nic. Szkoda, iż tak wiele osób o niej zapomniało
smakosze.pl 4 dni temu
Zdjęcie: zupa nic
Czy pamiętacie o zupie nic? Robi się ją niemal z niczego, ale smakuje pysznie. Będzie idealna na śniadanie lub na podwieczorek. Polubią ją też najmłodsi smakosze, bo ma w sobie rozkoszną słodycz, za którą przepadają dzieci.
- Strona główna
- Kuchnia
- Babcia zawsze w sobotę robiła zupę nic. Szkoda, iż tak wiele osób o niej zapomniało
Powiązane
"Ewa gotuje": Sernik straciatella
1 godzina temu
Jesienna Zabawa Towarzystwa Ratunkowego Szczurowa
2 godzin temu
Polecane
Czym jest OPC (ekstrakt z pestek winogron)?
1 godzina temu
Dieta lekkostrawna – czym się wyróżnia i co jeść
4 godzin temu
Dzięki komórkom macierzystym wyleczymy cukrzycę typu 1?
5 godzin temu