Gorsza, niż panga i łosoś, a Polacy ją zajadają. Tej ryby unikaj jak ognia
smakosze.pl 4 godzin temu
Zdjęcie: smażenie ryby
Ryby często jadamy w piątek. Jednak pewne gatunki ryb powinniśmy omijać szerokim łukiem. Są niezdrowe i wyrządzą nam więcej szkody niż pożytku. Jedna z nich jest szczególnie groźna dla naszego zdrowia.
- Strona główna
- Kuchnia
- Gorsza, niż panga i łosoś, a Polacy ją zajadają. Tej ryby unikaj jak ognia
Powiązane
Co można zrobić z mąki jaglanej? Do czego stosować?
1 godzina temu
Wiadomości lokalne 27.09.2024 g. 15.30
1 godzina temu
Robisz to z bananem? Natychmiast przestań
2 godzin temu
Absurd. Znowu zamkną tę drogę
2 godzin temu
Polecane
Otyłość nie może być „przezroczysta”
3 godzin temu
Diabetycy z Drzewicy na najwyższym szczycie Polski
3 godzin temu
27.09.2024 Pogotowie radiowe
5 godzin temu
Marihuana a cukrzyca – część 1
7 godzin temu