Dodaj dosłownie łyżkę do masy na racuchy. Nie będą piły tłuszczu
smakosze.pl 3 godzin temu
Zdjęcie: racuchy
Racuchy, które smażysz, wychodzą dosłownie opite tłuszczem i ciężkie? W takim razie musisz sięgnąć po ten produkt. Po dolaniu do masy racuchy wyjdą lekkie i puszyste, jak nigdy dotąd.
- Strona główna
- Kuchnia
- Dodaj dosłownie łyżkę do masy na racuchy. Nie będą piły tłuszczu
Powiązane
Specjaliści namawiają – jedzmy lokalnie i zdrowo
50 minut temu
PANIE Z SZYLDAKA MISTRZYNIAMI POTRAW ZIEMNIACZANYCH 2024
1 godzina temu
Mistrz kuchni zachwycił pokazami
2 godzin temu
Polecane
Ile kosztuje kilogram ksylitolu?
11 godzin temu
Czy można ubić jajka z ksylitolem?
1 dzień temu
Zgony na świecie z powodu biegunki, 2021
1 dzień temu